DSCN4753.JPG

Llar d’infants Baby Xic

Som una llar d’infants de tracte proper i personalitzat, ubicats al carrer Alfred Perenya núm. 86 de Lleida. Disposem d’un equip d’educadors amb formació especialitzada i polivalent, i d’una zona de joc exterior exclusiva a Lleida. A més a més de la llar d’infants, oferim servei d’acollida, repàs i ludoteca, i organitzem esdeveniments com festes d’aniversari i estades. Si encara no ens coneixes, visita’ns i et rebrem amb els braços oberts!

Que oferim ?

Desenvolupament educatiu als infants

  • Entorn ric en relacions, oportunitats i repetes per als infants que doni resposta a les seves necessitats i amplïi i diversifiqui les experiències viscudes en el seu context familiar, per tal de facilitar el desenvolupament integral dels nens i les nenes.

Al servei de les famílies

  • Ja que el pare i la mare treballen l’escola Baby-Xic lleida ofereix l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per facilitar l’activitat i les relacions i de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge per tal d’afavorir el seu desenvolupament.

Suport als pares com a educadors

  • Posem a l’abast dels pares informació sobre el desenvolupament dels infants, afavorim la relació i l’intercanvi entre els pares, coneixem i valorarem la seva tasca educativa i donem a conèixer la tasca de la llar d’infants i així podem compartir expectatives i projectes sobre l’educació dels infants.

Desenvolupat i dissenyat per Globalia Grup